Hirdetés

Letiltották a Twitchen és kidobták az E3-ról az egyik legnépszerűbb streamert

|

Dr. Disrespect úgy látta, jó ötlet lesz nyilvános vécében forgatni. Nem volt az.

Hirdetés

Guy Beahm, művésznevén Dr Disrespect alapvetően egy kedves srác, aki elsősorban PUBG-t és más battle royale játékokat streamelve vált a Twitch egyik legnépszerűbb videósává. Kilátogatott az E3-ra, és úgy döntött, hogy - állítása szerint - életében először nem a házi stúdiójából fog közvetíteni.

Hirdetés

Ezzel nem lett volna baj, csak épp azt rontotta el, hogy bement egy nyilvános vécébe, operatőre pedig követte, megsértve ezzel nem csak a Twitch szabályzatát (melyben szerepel, hogy tilos valakit az akarata ellenére filmezni, valamint belépni az intimszférájába, márpedig kevesen szeretik, ha vizelés közben örökítik meg őket), hanem a kaliforniai törvényeket is. A Twitchtől bant kapott, az E3 szervezői pedig bevonták a belépőjét, így a rendezvényt sem látogatja. Nem tudni, feloldják-e a tiltást, de valószínűleg nem végleges a ban, pláne nem egy 3 millió követős csatornánál, amely követők számát tekintve a 11., megtekintéseket nézve a 45. a Twitch ranglistáján.

Dr Disrespect korábban TK-ért kapott bant, aztán önként lépett le egy időre, majd amikor visszatért, az nagyot szólt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)