Hirdetés

Dr Disrespect szerint aki 13 éves kora után is játszik Fortnite-ot, annak mentális problémája van

|

Jogosan érezhet bárki némi ellentmondást a kinyilatkoztatás, és a streamer életkora között, de a vesztes meccsen feldühödött videós mondatait ne gondolja senki aranytollal írt örök érvényű igazságnak.

Hirdetés

Vitathatatlan tény, hogy a Fortnite népszerűségének csúcsán áll, és azt is el kell ismerni, hogy főleg a fiatalabb játékosok körében igazán sikeres az Epic battle royale játéka. Ha játszottatok mostanában vele, akkor bizonyára ti is tapasztaltátok, hogy egy nagyjából 10 éves forma srác keze által lelitek halálotokat, aki annyi idő alatt húzott fel egy teljes épületet és tett el titeket láb alól kispisztollyal, ami alatt annyit se tudtatok volna kimondani, hogy "fekete lyuk", vagy hogy "anyukád kész a tejbegrízzel, menj enni, te kis pupák". Ám most ideje szembenézni a kegyetlen igazsággal.

Hirdetés

Dr Disrespect már a múltban is hevesen kritizálta a Fortnite-ot, annak fejlesztőit és bizony játékosait is. A népszerű streamer általában komolyabb hangvételű shooterekkel játszik, amilyen például a Call of Duty vagy a PUBG, de nem hagyhatja figyelmen kívül a Fortnite népszerűségét, így időről időre visszanéz hozzá, aminek a legtöbbször dühös kirohanás a vége. Ezúttal egészen jól teljesített, mivel bent maradt a végjátékban, rajta kívül már csak egy ember élt, azonban ellenfele jobb helyzetben volt egy építmény tetején. Végül a kör teljes leszűkülésével, majd eltűnésével Disrespect halt bele előbb a vihar sebzésébe, ezt pedig nem viselte túl jól:

Ezután dühében egyből kilépett a játékból, sőt még le is törölte a gépéről, mindeközben hosszú litániát tartott arról, hogy milyen hulladék ez a cím és annak közössége, monológját pedig ezzel zárta:

"Ha Fortnite-tal játszol és elmúltál 13 éves, akkor neked mentális problémáid vannak. Valami baj van veled. Ébredj fel!"

Ennek az idegösszeomlásnak a krónikája természetesen nem hírérték, ne is vegye magára senki, csak a magas szintű művészet csodálatával, a belbecs és esztétikum keresésével töltjük a péntek reggelünket, térjetek vissza a hírekhez bátran!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)