Hirdetés

Dr Disrespect jogi lépéseket fontolgat a Twitch ellen

|

Továbbra sem tudja, miért tiltották le, de nem is szándékozik visszatérni a platformra.

Hirdetés

Közel három héttel ezelőtt, indoklás és mindenféle előjel nélkül letiltotta a Twitch az egyik legnépszerűbb streamer, Dr Disrespect csatornáját. Azóta megy a találgatás a közösségben egyrészt arról, hogy mi állhat ennek hátterében (maga a karakter nem egy szent, és volt már problémája a platformmal, például amikor az E3-on egy nyilvános vécében forgatott), másrészt arról, hol fogja folytatni a továbbiakban.

Hirdetés

A PC Gamer interjút készített a figurát megformáló Guy Beahmmel, aki elmondta, továbbra sem kapott indoklást a Twitchtől, és ez a leginkább érthetetlen számára, de most már jogi lépéseket fontolgat. Nem akar sem visszatérni, sem mással exkluzív megállapodást kötni. Hozzátette még, hogy spekulálni sem szeretne, csak arra koncentrál, hogy a rajongóinak minél hamarabb újabb szórakoztató tartalmakat tudjon kínálni.

Reagált arra a jelenetsorra is, ami a tiltása előtti utolsó streamjében volt látható, amikor látványosan megtört, kiesett szerepéből. Elmondta, ennek nincs köze a banhoz, csak a világ jelenlegi helyzete húzta le; a tüntetések, a koronavírus, és minden, ami napjainkban történik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)