Hirdetés

Drake kapott egy több mint 3 millió forintos PC-t, hogy legyen mivel pörgetnie a félkarú rablót

|

A böngészőben kaszinózáshoz nyilván szükség volt egy 3090-re és annyi ventilátorra, ami egy kisebb szobát is kihűtene.

Hirdetés

Amikor elérsz egy bizonyos ismertségi szintet az interneten, akkor már mindegy, hogy mennyit keresel, mivel egy csomó dolgot amúgy is megkapsz majd ingyen. Ez a helyzet most Drake-kel, a kanadai repperrel is, aki kapott ajándékba egy 8000 dolláros (jelenleg ez olyan 3,27 millió forintot ér) gamer-PC-t.

A gépet Xposed, egy közismert Twitch streamer rakta össze, és fizette ki neki. A közösség ámul és bámul a vitathatatlanul felesleges mennyiségű pénz elverésén.

Hirdetés

Nem csoda, hogy PC-s gamerek és hobbiépítők rengeteg kritikával illették Drake új konfigurációját. Sokak szerint az egész összeállítás borzalmasan néz ki, mások szerint brutálisan túl van árazva. Többen pedig azt a kérdést vetették fel, hogy miért volt szükség egy 12900-ra és egy 3090-re ahhoz, hogy kaszinózhasson a Stake-en.

Tudni kell, hogy Xposed 2021 decemberében írt alá egy partneri szerződést a Stake nevű online szerencsejáték oldallal, amit aktívan népszerűsít, és amit Drake is előszeretettel pörget a streamjei alatt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Xposed egyébként azzal indokolta az összeállítás elajándékozását, hogy magának is összerakott egy ilyen gépet, és akkor már kettőt kért belőle, hogy Drake-nek is legyen, mert amikor legutóbb építenie kellett egy PC-t barátjának, akkor csak egy BestBuy-os gépet tudott rendelni, mert sürgette az idő. Most ezért a "kellemetlenségért" kárpótolta.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)