Hirdetés

Drogokat, fegyvereket, és a Lich King kardját is lefoglalta a rendőrség egy rajtaütés során

|

Kilenc különböző lőfegyver mellett kisebb-nagyobb pengék is voltak egy kanadai illetőnél.

Hirdetés

Soha nem lehet elég felkészült az ember, ha olyan környéken él, ahol gyakoriak a fegyveres támadások - legalábbis ezt gondolhatta a 26 éves Larson Cromarty, akitől a kanadai rendőrség több illegálisan tartott lőfegyvert, szúró-vágó eszközöket, és jelentős mennyiségű drogot foglalt le a napokban.

A Norway House RCMP közleménye szerint Cromartytól "kilenc illegálisan beszerzett és tartott lőfegyvert, több mint 130 gram cracket (mármint drogot, nem videojátékok tört .exe fájlját), machetéket, egy kardot, medveriasztót, és lőszereket" foglaltak le, és szerencsére képet is közzétettek a gyűjteményről.

Hirdetés

Bármelyik gamer azonnal kiszúrhatja azt, amit a rendőrség szimplán "kardnak" nevezett: Arthas Menethil, a Lich King pengéjét, a Frostmourne replikáját. Talán kicsit túlzás volt ezt lefoglalni, de amellett, hogy egyébként valóban okozhat komoly sérülést, ha úgy van kialakítva, áldozatai lelkét is képes elrabolni, így hát érthető, hogy a hatóságok biztosra mentek. Cromartyt és egy 17 éves fiatal férfit letartóztattak, a fegyverek és drogok birtoklásáért akár tíz évre is börtönbe kerülhetnek.

Novemberben egyébként a Blizzard is kiad egy 1500 dolláros replikát, az egy fokkal komolyabb lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)