Hirdetés

A Duke Nukem alkotója agyvérzést kapott, Twitteren közvetítette

|

A 3D Realms alapítója, és Duke Nukem karakterének kitalálója George Broussard elszenvedett egy gyengébb agyvérzést. Már jól van, de mindent közvetített twitter csatornáján.

Hirdetés

A George Broussard követői meglehetősen rémülten olvasták Duke Nukem kitalálójának üzeneteit tegnap, amikor az úriember neurológiai tünetekről panaszkodott, és leírta félelmeit a közösségi hálózat falára. George nem viccelt.

„Azt hiszem éppen agyvérzést kaptam. Zavaros beszéd, nem tudok rendesen írni. Barátnő munkában. Megyek a sürgősségire. Mi történik?”

Pár órával később a veterán fejlesztő újabb hírt adott a helyzetről. Leírta felmerülő tüneteit, és leírta félelmeit, ami nagyon nem meglepő ebben a helyzetben.

Miután egy neurológus megvizsgálta bebizonyosodott, hogy agyvérzése volt, de szerencsére csak kisebb gondokat okozott. A beszéd még problémás, de minden gond helyre fog állni. 2-3 napra benntartják vizsgálatokra.

Georgenak innen is jobbulást kívánunk, reméljük mihamarabbi felépülését. Egyébként egy ilyen esemény lefolyását egy közösségi hálózaton látni meglehetősen rémisztő, de egyben megmutatja azt is, hogy egy agyvérzés nem szükségszerűen végzetes, és az okozott károk nagy része helyrehozható, ha időben orvos kezei közé kerül a páciens.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)