Hirdetés

Mozgolódás van a Dungeons & Dragons filmadaptáció háza táján

|

Az Éjszakai Játék rendezőinek közreműködését rebesgetik a filmmel kapcsolatban.

Hirdetés

Már több éve folynak az előzetes munkálatok a legendás szerepjáték, a Dungeons & Dragons alapján készülő filmet illetően, és most nem kizárt, hogy leendő rendezőit is megtalálta a projekt. Ha tényleg ők felügyelik, nem leszünk nagyon nyugtalanok.

Hirdetés

A tavalyi, kifejezetten népszerű és sikeres amerikai vígjáték, az Éjszakai Játék rendezőpárosa, John Francis Daley és Jonathan Goldstein a legesélyesebb jelenleg a feladatra. A Deadline értesülései szerint már konkrét tárgyalások is zajlanak a felek között. A két alkotó egyébként a nagysikerű Pókember: Hazatérés forgatókönyvéért is felelt korábban.

Még 2000-ben volt egy próbálkozás a Dungeons & Dragons világának mozivászonra adaptálására, ám a magyarul Sárkányok háborúja címre hallgató film amellett, hogy teljes anyagi csőd lett, jelenleg 14 ponton áll a Metascore-os pontszámok alapján. Erős a gyanúnk, hogy a 2021 végére rebesgetett feldolgozás ennél azért sikeresebb lesz.

Hozzátok mennyire áll közel a Dungeons & Dragons?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)