Hirdetés

Dwayne Johnson egyedi Xbox Series X konzolokkal segíti beteg gyerekek gyógyulását

|

Közel húsz évvel ezelőtt ő segített leleplezni az első Xbox konzolt, most nemes cél miatt állt össze újra a Microsofttal.

Hirdetés

Már régen sem volt ritka, hogy elektronikai termékeket sztárok segítségével leplezzenek le. A 2001-es CES-en mutatkozott be az Xbox, és Bill Gates mellett nem más, mint az akkor még pankrátorként tevékenykedő Dwayne "The Rock" Johnson állt a színpadon, kiváló napszemüveget viselve.

Közel 20 év eltelt azóta, Johnson most népszerűbb, mint valaha, és ma a negyedik generációs Xbox került a boltok polcaira. A jó kapcsolat közte és a Microsoft között megmaradt, ezért evidens volt, hogy közösen tegyenek valami jót ebben a kaotikus évben.

Hirdetés

A Gamers Outreach közreműködésével 20 gyermekkórház kap egyedi, a Szikla nevével fémjelzett Xbox Series X konzolokat, melyek így több mint 50 ezer lábadozó fiatalnak segíthetnek átvészelni a kórházban töltött napokat. A gépeket kimondottan kórházi használatra szánt GO Kartokba szerelik.

A konzolokra és a kontrollerre egy Brahma Bull logó kerül, előbbin pedig az alábbi felirat lesz olvasható:

"Mosolyogj továbbra is és érezd jól magad. Szeretettel, Dwayne "The Rock" Johnson."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)