Hirdetés

Az E3 tökéletes hely egy lánykéréshez, nem?

|

Az E3-nál nehezen lehetne jobb helyszínt találni egy igazi gamer eljegyzésre. Mutatjuk is.

Hirdetés

Logan és Caitlin hatalmas rajongói a japán Natsume kiadónak, különösen a cég Harvest Moon nevezetű sorozatért vannak oda. Éppen ezért ott volt a helyük a kiadó standjánál az idei E3 expón is. A 2016-os rendezvény azonban mindenképpen különleges emlék marad számukra.

Nem azért lesz maradandó az idei E3 ennek a kedves párnak, mert esetleg kedvenc szériájuk egy izgalmas új résszel gyarapodott. Ennél sokkal romantikusabb történetről van szó. Logan ugyanis összegyűjtötte bátorságát és a helyszínen megkérte szerelme kezét, ezt pedig a lehető legautentikusabb módon tette.

Egy kék tollal lepte meg Caitlint, ami a Harvest Moon játékok világában a jegygyűrű megfelelője. Ezután persze azért térdre is ereszkedett és egy igazi eljegyzési gyűrű is előkerült.

Miután Caitlin igen mondott, a közelben rejtőző Natsume dolgozók is előugrottan és együtt örültek a jegyespárral. Sok szívet melengető gamer lánykérést láttunk már, de ez mindenképpen a képzeletbeli dobogón kapna helyet. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)