Hirdetés

Egekben a Sonic, a sündisznó 2 bevételei

|

Fontos mérföldkövet lépett át a Paramount Pictures blockbustere, a Sonic, a sündisznó 2.

Hirdetés

A Sonic film kellemes meglepetés volt két éve, a második rész azonban elkövetett szinte minden hibát, amit a folytatások esetében el szoktak (videó formájában is meghallgathatjátok a kritikánkat, ha az jobban fekszik). Szerencsére van annyi pozitívuma, ami ezt ellensúlyozza, azonban félő, hogy a Paramount nem azt fogja leszűrni a pénzügyi eredményekből, amit kellene, és a harmadik film még gyorsabb tempóban készül el a stáblistában belebegtetett karakterrel a középpontban. 

Hirdetés

A nézők meglehetősen kíváncsiak voltak arra, hogy Knuckles (Idris Elba) Dr. Robotnyikkel (Jim Carrey) az oldalán miképpen csap össze a Sonic (Ben Schwartz) és Tails (Colleen O'Shaugnessey) duóval. Olyannyira, hogy sikerült elérnie egy jelentős mérföldkövet is: a folytatás több mint 400 millió dollárt szerzett a kasszáknál világszerte, az összesítés szerint pedig a Sonic, a sündisznó 2 az idei bemutatók közül a nyolcadik helyen áll a bevételek szempontjából.

Azonban ahogyan arra a Deadline is rávilágít, a villámgyors kék sündisznó szépíthet még, mivel akadnak piacok, ahol egyelőre nem mutatták be a filmet a mozik, például Hongkongban és Japánban. Érdekesség, hogy a második rész egyúttal Jim Carrey eddigi legjobban nyitó filmje is egyben, valamint a Paramount ötödik legjobban teljesítő produkciója a pandémia óta. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A főszereplőt megszólaltató Ben Schwartz Twitteren osztotta meg örömét a követőivel, és természetesen nem hagyhatta ki a harmadik filmre való utalást sem: 

"400 millió?!?!?! Ez hihetetlen! Annyira büszke vagyok rá, hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek!!!! Köszönjük a rajongóinknak, hogy ezt lehetővé tették!!!! Sonic 3, valaki?!??!"

Nos, ami a Sonic 3-at illeti, tudjuk, hogy a Paramount mindenképpen megvalósítja, és nem csak ezt, hiszen a vállalat egy filmes univerzumként kezeli már Sonic világát, amelybe a folytatás mellett olyan mellékprojektek is beleférnek, mint Knuckles önálló sorozata. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)