Hirdetés

Egészen jámbor lett a floridai Joker, már csak munkát szeretne

|

Mégsem akar perelni Lawrence Sullivan, vagyis a floridai Joker.

Hirdetés

Gyakorlatilag a Grand Theft Auto VI első trailerének élesítése óta bérelt helye van a hírekben a floridai Jokernek, vagyis Lawrence Sullivannek, mivel az előzetesben felbukkanó egyik karakter tényleg nagyon hasonlít a fickóra. Ez nyilván Sullivan figyelmét sem kerülte el, és ingyen pénz reményében azonnal perrel kezdte el fenyegetni a Rockstar csapatát, mondván, hogy felhasználták az ő alakját. Később még több pénzt követelt, majd azzal hozakodott elő, hogy a GTA hackerével akar összeállni, de rá kellett jönnie, ezzel itt bizony semmire sem megy.

Január végén aztán tónust váltott, és felajánlotta, hogy szívesen lenne szinkronszínész a Grand Theft Auto VI-ban. Mostanra pedig már a konkrét könyörgésig is eljutott.

Hirdetés

Két napja közzétett új videóját egyből azzal kezdi, hogy mégsem fog perelni, teljesen dobta ezt az ötletet, de így is nagyon szeretne szerepelni a játékban, annak örülne, ha tényleg ő szólaltathatná meg a GTA-béli floridai Jokert, továbbá azt is kifejti, hogy szerinte mekkora hírverést csinált eddig is a játéknak, így milyen szuper lenne, ha ott lehetne a különféle rajongói eseményeken, és szórhatná az aláírásokat. 

@lawrence.sullivan0 Gta we got to talk #gta6 #fyp #jokerchallenge #jokerface #batman #fishing #beach #food #dog #sunset #life #joker #gta5 ♬ original sound - Lawrence Sullivan

Hatalmas összegek helyett tehát a jelek szerint Sullivan már csak egy kis hírnévvel is beérné, de van egy elég masszív tippünk arra, hogy ezúttal mi lesz a Rockstar válasza: továbbra is a világon semmi.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)