Hirdetés

Egy Doom-klónt is rejt a Cyberpunk 2077 a 2.0-s frissítés óta

|

Johnny Silverhand szerepében lövöldözhetünk egy játéktermi játékban, amit egyértelműen a Doom ihletett.

Hirdetés

Sorra bukkannak rá a Cyberpunk 2077-hez visszatérő játékosok mindenféle meglepetésekre a 2.0-s patch megjelenése óta, ami amellett, hogy rendesen helyrerázta a játékot, úgy tűnik, számos extra tartalmat is hozott, amik eléréséhez még a Phantom Liberty megvásárlása sem szükséges (habár ajánlott, a játék kiegészítője egészen fantasztikus lett).

Bekerült például egy árkád játékgép, ami egy Doom-klónt rejt.

Hirdetés

Az Arasaka Tower 3D-t Night City-n kívül, délen, a Biotechnica Flatsen, egy elhagyott, lepusztult épületben találhatjuk meg, egy gyorsutazási pontként is használt proteinfarmtól északra. Miután belépünk az épületbe, jobbra kell fordulni, ahogy az az alábbi videóban is látható.

A játék modernebb és nem annyira pörgős, mint anno a Doom volt, de egyértelműen látszik, hogy ezt (vagy talán inkább a Wolfenstein 3D-t?) vették alapul a fejlesztők. Azt a legendás eseményt dolgozza fel, amikor a terrorista, Johnny Silverhand megpróbálta felrobbantani az Arasaka tornyot.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)