Hirdetés

Egy elhunyt Cyberpunk 2077-rajongó előtt tiszteleg a Phantom Liberty

|

Helyet kapott a kiegészítőben egy szomorú történet, aminek építőköveit a valóságból kölcsönözte a CD Projekt RED.

Hirdetés

Ha megvásároljátok és letöltitek a Cyberpunk 2077: Phantom Libertyt, akkor Dogtownban belefuthattok egy karakterbe 千寺狐 vagyis Qian Si Hu néven. Egy kiberverekkel foglalkozó fejlesztőről és árusról van szó, aki láthatóan imádja a munkáját és egy gyönyörű boltot épített fel magának. A karaktert egy valódi Cyberpunk 2077 rajongó ihlette, aki sajnos már nincs köztünk.

Qian Si Hu és az üzlet egy Renfei nevű rajongónak állít emléket, aki életében gundam modellekkel foglalkozó üzletet működtetett az interneten. A férfi sajnos szívbetegség miatt elhunyt, és ezzel együtt természetesen az üzlete is bezárt. A történet ott lett egy kicsit bonyolultabb, hogy az üzletet egy korábbi vásárlója nyitva találta.

Hirdetés

Az említett személy rendelt is a helytől, de úgy tapasztalta, hogy a modellek minősége gyengébb volt, mint korábban. Kiderült, hogy a boltot Renfei édesanyja nyitotta újra, aki fia halála után kitanulta a modellépítés mesterségét.

"Amikor majd újra találkozunk a mennyekben, akkor több közös témánk is lesz már."

Az 53 éves anyuka a Cyberpunk 2077-rajongók megkeresésére elárulta, hogy igen, az említett NPC-t a CD Projekt RED a fiáról mintázta. Volt alkalma beszélni a fejlesztőkkel a megjelenés előtt, és nagyon örült annak, hogy ilyen formában emlékeztek meg Renfeiről. Bár ő maga soha nem játszott még a Cyberpunk 2077-hez hasonló játékokkal, megígérte, hogy meg fogja tanulni, mert meg akarja látogatni fiának virtuális mását.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)