Hirdetés

Egy floridai férfi szamurájkarddal támadta meg barátját, hogy elvehesse annak Xbox konzolját

|

A "Florida man" jelenség újabb tragikus történettel lett gazdagabb. Vagy szegényebb inkább.

Hirdetés

Mivel a hírekben általában a legvadabb dolgok elkövetőire rásütik a "Florida man" címkét, ezért az utóbbi években internetes vicc lett a dologból: ha beírod a születési dátumod napját, hónapját, és mellé az említett keresőszót, biztosan felbukkan majd legalább egy hír valami eszeveszett floridai férfival a címben. Ez bizony most sincs másképp.

WESH2 jelentése szerint egy 35 éves floridai elkövető el akarta kérni haverjától annak Xbox konzolját, de a cimbora nem szeretett volna megválni a géptől. Az elkövető úgy döntött, hogy a következő logikus lépés egy szamurájkardos támadás ilyen esetben. 

Az áldozat szomszédja értesítette a Daytona Beach rendőrségét, akik azonnal kiszálltak a helyszínre, és bár az áldozat szerencsére túlélte a támadást, a támadó elmenekült.

Hirdetés

A hírmagazin a következőt írta a történtekről:

"A helyi erők szerint a sértett sikoltozott, amikor kilépett a lakásából. A szomszéd fültanúja volt a bűncselekménynek, majd meglátta a vérben úszó áldozatot. Azonnal értesítette a rendőrséget, az érintettet pedig kórházba szállították, életet nem veszélyeztető sérülésekkel."

Az áldozat több vágást is elszenvedett az arcán és a vállán, és egy csapást is kapott a fejére. Az elkövető ellen körözést adtak ki.

A történtek fényében nem esik jól azon nevetni, hogy a "Florida man" címke újabb bejegyzéssel gyarapodott. Inkább csak szeretnénk, ha a srác mielőbb felépülne, a tettes pedig semmilyen konzolt nem látna a jövőben.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)