Hirdetés

Egy magyar cosplayert is megihlette Lady Dimitrescu a Resident Evil Village-ből

|

Cassidy Jinx ügyesen megkomponált videóban mutatta be a napokban saját Lady Dimitrescu cosplayét.

Hirdetés

Mióta a Capcom volt olyan kedves, és megajándékozta a játékvilágot a Resident Evil Village előzetesekben bemutatott őriáshölggyel, a cosplayerek jelentős része varázsolt magának egy saját Lady Dimitrescu jelmezt. Pár napja pedig így tett egy tehetséges magyar cosplayer, Cassidy Jinx.

Az alábbi videóban Cassidy nem csak magát a Lady Dimitrescu szettet mutatja meg, hanem annak elkészítésébe is betekintést enged. Valahogy így kell összepattintani egy olyan cosplay videót, ami nem csak látványos, de még akár segíthet is azoknak, akik efféle jelmezeket szeretnének maguk is elkészíteni.

Hirdetés

Cassidy Jinx csatornáján egyébként sok egyéb cosplayer tartalmat is találtok, ha érdekel benneteket a téma, akkor érdemes lehet alaposabban is szétnéznetek itt. 

Bátran küldjetek egyébként még nekünk videókat magyar cosplayerekről, szívesen megmutatjuk őket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)