Hirdetés

Egy magyar művész már két éve megmutatta, milyen lenne Idris Elba a Cyberpunk 2077-ben

|

A színész a Phantom Liberty DLC-ben lesz majd látható, de nem csak a CD Projekt RED gondolt arra, hogy jó helye lenne a Cyberpunk 2077 világában.

Hirdetés

A The Game Awards során a Cyberpunk 2077 fejlesztői mutattak egy előzetest a játék Phantom Liberty nevet viselő kiegészítőjéből, és egyúttal bejelentették, hogy egy újabb ismert és közkedvelt színész, Idris Elba is csatlakozott a projekthez. Természetesen a Reddit közössége ezt is megvitatta, és újra előkerült egy két évvel ezelőtt készült kép.

A koncepció a magyar származású, de az Egyesült Királyságban élő Kósa Zsolt műve, aki egyszerűen csak azt gondolta, hogy szuper lenne Elbát a Cyberpunk világában látni.

Hirdetés

A képet csak "gyorsan összedobta", készített belőle egy szemüveges variációt is. Mégis teljesen olyan, mintha a játék hivatalos poszterét látnánk.

Nem tudjuk, ez sarkallta-e a CD Projekt RED-et a színész felkeresésére, vagy csak másnak is eszébe jutott az ötlet. Egyébként Zsolt további alkotásait is érdemes megnézni, egészen lenyűgözőek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)