Hirdetés

Egy Minecraft játékos elképesztő Zelda: Breath of the Wild világot épített

|

Hyrule minden régiója bejárható ugyan Dinaeh lehengerlő munkájának köszönhetően, de a projekt vége még messze van.

Hirdetés

A Minecraft építészek szeretnek valódi vagy játékbeli vidéket, jellegzetes tájat, épületet megalkotni a kockásított térben. Láttunk már elképesztő alkotásokat a legismertebb címekből, de az viszonylag ritka, hogy valaki választ egy játékot, és annak  kockavilágba. Most ez történt: Dinaeh fogta a legutóbbi Zelda játék teljes térképét, és nemes egyszerűséggel felépítette.

Igen, jól olvassátok, a Breath of the Wild világát annak minden régiójával együtt felhúzta a Minecraftban, és jelenleg azon dolgozik, hogy az ismert NPC-k, tornyok és shrine-ok is a helyükre kerüljenek.

Hirdetés

A lenti posztban át tudjátok pörgetni a képeket a helyről, de ha a fejlesztés a jelenlegi tempójában halad, akkor hamarosan magatok is letölthetitek és bejárhatjátok majd az egészet.

Ha kíváncsiak vagytok a The Legend of Zelda: Breath of the Wild projekt haladására, akkor a fenti poszton keresztül be tudjátok követni Dinaeh Reddit profilját, amin keresztül folyamatosan értesíti majd az érdeklődőket.

Hogy tetszik a munkája?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)