Hirdetés

Egy perc, egy akusztikus gitár és tizenhat klasszikus játék zenéje

|

Egy zenész tizenhat klasszikus videojáték feledhetetlen zenéjét fűzte össze egy egyperces videóban. Mindezt egy akusztikus gitáron.

Hirdetés

Őszintén szólva Chad Neidtről életemben először hallottam, pedig rengeteg zseniális dolgot csinált már a fiatal zenész.

Neidt egyetlen akusztikus gitárral a kezében 16 mindenki által ismert játék zseniális zenéjét fűzte össze. Az egyperces zenei túrában olyan klasszikusokkal találkozhatunk, mint a Pac-Man, a The Legend of Zelda, a The Elder Scrolls V: Skyrim, a Red Dead Redemption és a Street Figther. Egyszerűen hibátlan.

Természetesen - ahogy az az interneten lenni szokott - utána kattintottam még kettőt és megtaláltam a Street Fighter betétdalának teljes változatát.

Majd egy másik srác előadásában a Skyrimet is. 

Később pedig megállapodtam a kedvencemnél, a The Last of Us elképesztő zenéjénél. Köszi, Mr. Santaolalla.

Érdemes végignézni Chad YouTube csatornáját, akadnak még ott hasonló kincsek. Nektek hogy tetszik? Melyik a kedvenc játékzenétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)