Hirdetés

Egy rajongó a Cyberpunk 2077-ben alkotta újra a GTA VI trailerét

|

A GTA VI trailer hangulatára alapozó rekreációk sora még mindig nem ért véget: ezúttal a CD Projekt RED világa lett alkotóműhely.

Hirdetés

Évek találgatása, szivárogtatása és kamu trailerei után végre tudunk konkrét, hivatalos képanyagot rakni a Grand Theft Auto VI címe mellé. Az első trailert 164 millióan kattintották le csak a kiadó saját csatornáján, és elképzelni sem tudjuk, hogy a többi feltöltéssel együtt már hol tarthat a megtekintési szám.

Az emberek izgatottak a Rockstar Games következő nagy dobásával kapcsolatban, nem is csoda hát, hogy a kreatív energiáikat trailer-variációkba ölik.

Az elkövetkezendő hónapokban látni fogunk még hasonló projekteket, de a lényeg, hogy ezúttal a Twitteren @SynthPotato néven működő alkotó munkásságát láthatjuk, aki ötletes megoldással tartja életben a hype-ot.

Hirdetés

Potato a Cyberpunk 2077-et választotta a GTA VI trailer új verziójának alapjául, és annak karaktereivel, hangulatával, világával, utcáival építette fel ugyanazt a cselekményt, amit az eredetiben láthattunk.

Mivel 2025-ig nem fogunk játszani a GTA VI-tal, így kell valami, amibe a rajongók beleölhetik az energiáikat. Ha ennek az lesz az eredménye, hogy ötletes videókat kapunk, akkor mi nem fogunk haragudni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)