Hirdetés

Egy rajongó a Fortnite-ban építette fel a Cyberpunk 2077 Night Cityjét

|

Látványos projekt demonstrálja az Epic játékában rejlő lehetőségeket.

Hirdetés

Ha őrült építkezésekről van szó, általában a Minecraft áll a középpontban, hiszen a játékban csak az elmúlt hetek során olyan projektek valósultak meg, mint a gigantikus Oreo keksz, a várost cipelő steampunk robot, vagy éppen a Zelda: Breath of the Wild világának másolata.

Ezúttal azonban a Fortnite sandbox változata, a Fortnite Creative kapja a főszerepet, amelyben a Cyberpunk 2077 helyszínéül szolgáló várost, Night Cityt sikerült újraalkotnia egy lelkes rajongónak.

Hirdetés

Az oEnZo nevű felhasználó az r/gaming Reddit-fórumon osztotta meg az alábbi fotókat a művéről. Sikerét bizonyítja, hogy többen is találgatni kezdtek, hogy vajon melyik képen látható az eredeti Night City, ám valójában mindkettőn a Fortnite-os változat szerepel.  

Ahogy a fotók mutatják, nem csak a város hangulatát sikerült megidézni, de az olyan CP2077-es cégnevek is fokozzák az autentikus hatást, mint az Arasaka és a Softsys, slusszpoénként pedig a Fortnite 9. évadában debütált Nugget Hut gyorséttermet is meglátogathatjuk.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A készítő elmondása szerint 2020 júniusában, tehát még jóval a CD Projekt RED játékának decemberi rajtja előtt kezdett bele a projektbe, de csak most sikerült befejeznie. A Fortnite Creative felhasználóinak jó hír, hogy megosztotta a város kódját is: 8658-1083-4901 (éjszakai), 1202-5147-7988 (nappali.)

A Fortnite Creative-ot egyébként még 2018 decemberében adta ki az Epic Games, és a Minecraft kreatív módjához hasonlóan lehetőségek széles tárházát biztosítja az alkotói vágyak kiélésére. Az elkészült műveken pedig egyszerre akár 16 játékos is osztozhat, így a közösségi élmény sem maradt ki a repertoárból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)