Hirdetés

Egy rajongó már most összeállított egy 1000 oldalas Starfield kézikönyvet

|

Nem lesz könnyű menet, de szeptemberig van még időd átnyálazni.

Hirdetés

Még mindig fájdalmasan sok idő, másfél hónap van hátra a Starfield megjelenéséig, és vannak, akik láthatóan nehezebben bírják a várakozást, mint egy átlag játékos. Reméljük, korábbi ajánlónkkal tudtunk segíteni abban, miként foglald le magad, míg kezeid között nem landol a nagyszabású sci-fi kaland.

Ha te is olyan vagy, akinek a bejelentése óta kizárólag a Starfielden jár az agya, akkor az alábbi rajongói kézikönyv a megjelenésig vagy még az után is garantáltan le fog kötni.

Hirdetés

Egy Gokamo névű reddites felhasználó egy évvel ezelőtt volt annyira elhivatott, hogy létrehozza ezt a vaskos, akkor még "csak" 120 oldalas, mostanra pedig kb. 86000 szavasra, vagyis több mint 1000 oldalasra hízott, "An Attempted Complete Starfield Compendium" címen futó Google dokumentumot, ami minden eddig közzétett információt tartalmaz a játékkal kapcsolatban.

A dokumentum magába foglalja az eddigi összes megjelent bemutató és fejlesztői napló tartalmát, a készítőkkel való interjúkat, posztokat, látványterveket az eddig bemutatott karakterekről, a világról. Gokamo elmondása szerint a legutóbbi bemutató óta több mint 600 oldallal frissítette a dokumentumot, ami minden bizonnyal a játék megjelenése után is frissülni fog, hiszen egy igazi rajongó mindig hasznát fogja venni egy ilyen kódexnek.

A Starfield szeptember 6.-án érkezik Xbox Series X/S-re és PC-re, a megjelenés napján pedig azonnal elérhetővé válik Game Passben is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)