Hirdetés

Egy rövid filmrészlet hangol Resident Evil: Infinite Darkness premierjére

|

A film ezekben a pillanatokban jelenik meg a Netflixen, de még most lehet rágyúrni maguknat a jónak ígérkező Resident Evil hangulatra.

Hirdetés

A Resident Evil franchise a reneszánszát éli. A második és harmadik epizód remake-jei hatalmas sikereket értek el, a Resident Evil Village pedig csak úgy repül le a polcokról a kosarakba. A Capcom addig akarja ütni a vasat, amíg forró, így gyorsan rápakoltak a hype-ra egy animációs filmet is.

A Netflixre érkező Resident Evil: Infinite Darkness a negyedik és ötödik játék között játszódik, és Leon S. Kennedyt és Claire Redfieldet állítja a középpontba.

Egy teljesen 3D-s animációval megoldott filmről beszélünk, ami a trailerek alapján tökéletesen hozza a játékok hangulatát. Aki még nem biztos abban, hogy kell-e ez neki, az megnézheti a lenti filmdarabkát, amiben Leon és csapata zombik elől menekül.

Hirdetés

Íme az ízelítő:

A film itthon A kaptár: Végtelen sötétség címmel fut be a Netflixre. Ti tervezitek megnézni?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)