Hirdetés

Egy szakács a valóságban is elkezdett kísérletezni a Starfield kockásított ételeivel

|

A Chunks lett az új Nuka-Cola, természetesen már akadt olyan ember, aki a valóságban is kocka alakú kajára vágyott.

Hirdetés

Bár a legtöbb játékos azzal van elfoglalva, hogy furcsa alakú űrhajót építsen, akadnak olyan megszállott játékosok is, akik a gasztronómia felé veszik az irányt. Azt mind tudjuk, hogy a Starfield világában mindenki a Chunksban kajál, 2330-ban ez a táplálkozás csúcsa, minden étel kocka alakú, és ettől valahogy futurisztikusabb minden.

Denis Fisher a skóciai Glasgowban egy pizzériát üzemeltet The Pizza Cult néven, ahol eleve azzal szeret kísérletezni, hogy minél furcsább kajákat állít össze, szokatlan ízeket kombinál. A séf saját bevallása szerint nagy Starfield rajongó, és természetesen nem volt rest a Chunks formavilágot saját reggelije készítésénél is manifesztálni.

Hirdetés

Így lett a tojás és a löncshús jellegzetesen Chunks-szerű étel, bár meglepő módon a babhoz nem nyúlt, pedig zselatinnal azt is meg lehetett volna oldani - a Reddit közönségének reakciói szerint legalábbis:

Tried my hand at making a Chunks breakfast. How did I do?
byu/Euphoric_Ad_2049 inStarfield

"Az működne, de nem igazán akarok hideg zselésített babot enni. Az ilyen jellegű kísérleteknél fontos számomra, hogy az ételnek olyannak kell lennie, amit én is meg szeretnék enni, hogy semmi se menjen kárba"

- nyilatkozta a hirtelen felkapott Starfield-séf a PC Gamernek. Saját bevallása szerint most azon gondolkodik, milyen ételeket lehetne még kockásítani, felmerült a sajttorta ötlete, vagy a most éppen trendingelő kockára vágott, réteges burgonya is. Feltehetően találkozunk még majd alkotásaival, ha van egy kis üzleti érzéke, akkor az éttermében is honosíthatja a dolgot, hátha nem csapnak le rá a Bethesda ügyvédei.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)