Hirdetés

Egy vak játékos lett az EVO 2023 sztárja

|

BlindWarriorSven anélkül is tudja, mi történik a Street Fighter 6-ban, hogy látna bármit belőle.

Hirdetés

Ha Street Fighter 6 versenyen indulsz, fel kell készülnöd arra is, hogy egy vak játékos csúnyán elbánik veled. A Capcom mindent megtett, hogy idén megjelent játéka a lehető leginkább akadálymentes legyen, így azok is élvezhetik, akik semmit nem látnak a képernyőn zajló eseményekből, pusztán hangok alapján tudják, mi történik.

BlindWarriorSven hatéves korában vesztette el a látását egy agydaganat miatt, és már akkor is érdeklődött a Street Fighter iránt, a második részt például már ő is tudta játszani a hangokra figyelve - minél többet segített a Capcom a hozzá hasonlóaknak, annál jobbá vált ő is.

Hirdetés

Mivel egy ideje streamel, nem volt teljesen ismeretlen az EVO 2023 közönsége számára, ám azzal most rengeteg érdeklődőt vonzott, hogy indult a Street Fighter 6 bajnokságon. A (jelentősége miatt nyilván) nagyszínpadra tett mérkőzésén le is győzte látó ellenfelét, aztán a selejtezők során kiesett, de így is lenyűgöző, amit elért.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)