Hirdetés

Egy youtuber videót kért a GTA 5 Trevorjától, a végeredményt nem tette zsebre

|

Steven Oggnak a karakter bőrébe bújva kellett volna utalnia a GTA 6-ra, de a felkérés nem várt fordulatot vett.

Hirdetés

A közelmúltban a netet ellepték a Grand Theft Auto VI kezdetleges, fejlesztés alatt álló változatát megmutató videók, amely hatalmas problémát jelentenek és nem csupán a tettesek szempontjából, akik közül egy, a kiszivárogtatással meggyanúsított fiatalt sikerült letartóztatni

A felvételek miatt az is kiderült, hogy a GTA 6-nak két főszereplője lesz: Lucia és társa, Jason, akik egy Bonnie-hoz és Clyde-hoz hasonló párost alkothatnak. Ez már csak azért is fontos, mert a sorozat történetében most először bukkan fel egy olyan női főszereplő, akit a sztorimódban irányíthatunk. 

Hogy a Grand Theft Auto 6 kapcsolódni fog-e valamilyen módon az elődhöz, azt nem tudjuk, de egy youtuber és GTA-speedrunner, Hugo One szeretett volna gondoskodni róla egy videó erejéig, hogy így legyen: állítása szerint a Cameo nevű oldalon (ahol a hírességektől lehet rendelni egyéni üzenettel tarkított videót) vette fel a kapcsolatot Ogg-gal és 140 dollárt (nagyjából 60 ezer forintot) fizetett a színésznek, hogy Trevor szerepébe bújva felvegyen egy üzenetet.

Hirdetés

Ebben el kellett volna mondania Jasonnek és Luciának, hogy legyenek óvatosak Vice Cityben és vigyázzanak a zsarukkal Port Gellhornban (ami az új játék egy feltételezett területe). Hugo One elmondása alapján azt kérte Ogg-tól, hogy nyugodtan őrüljön meg, aki teljesített is ezt az óhaját, de nem feltétlenül úgy, ahogy azt a videós szerette volna.

A kérésére válaszolva Ogg egy videót küldöt a Cameón keresztül, amelyben a következőket mondja:

"Ő [Hugo One] azt akarta, hogy adjam át ezt az üzenetet Trevortól, persze én nem Trevor vagyok. A nevem Steven. És színész vagyok. Szóval, bizonyos értelemben értem, és nagyjából nem is értem. Színészként különböző karaktereket alakítasz, és szó szerint lehetetlen lenne számomra, hogy rajzolt figurává váljak. Nem tudok... Ezt ki kell beszélnem magamból. Csak néha ki****ottul nem értem. Értem és nem is értem. Hugo meg akart győződni arról, hogy mindketten óvatosak vagytok Vice Cityben. Nem tudom, mi ez. Azt hiszem, ez talán a GTA-dolog része. De mindenesetre veszélyes odakint. Vigyázzatok a zsarukkal Port Gellhornban - nem értem ezt az utalást se. És majd odakint találkozunk, mert én kitalált vagyok, igaz? Mert semmi sem valóságos. Micsoda el****ott világ."

Hugo One a YouTube csatornáján a videót közzétéve elmagyarázta, hogy a GTA 5-öt szerette volna összekötni ilyetén módon a GTA 6-tal, de nem egészen a tervei szerint sült el a dolog: 

"Úgy gondoltam, hogy ez egy remek lehetőség arra, hogy Trevor a GTA 5-ből kapcsolatba kerüljön a GTA 6 új karaktereivel. Szóval megkaptam a cameót Steven Ogg-tól, és nem éppen az volt, amire számítottam. Kicsit bosszúsnak tűnt, amiért arra kértem, hogy ismét Trevor legyen, ne pedig Steven Ogg. Őszintén szólva elég nagy pöcsnek tűnt. Azt kértem tőle, hogy legyen az a karakter, akiről híres, és beszéljen arról a világról, amiben ez a karakter él, és ő ezt úgy vette, mintha valamiféle sértés lenne számára színészként. Egy kicsit felesleges volt, hogy pár percig szidott, amiért arra kértem, hogy legyen Trevor, ahelyett, hogy önmaga lenne. Azt hittem, erre való a Cameo. Azt hittem, ezért fizettem ennyi pénzt."

Hugo One hozzátette, hogy fogalma sincs, melyikőjük tévedett a történetben, és arról sem, hogy miért történt, ami történt, éppen ezért készítette a videót, hogy mások nézőpontját is megismerje. 

Nektek mi a véleményetek a dologról?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)