Hirdetés

Egymás után osztogatja a fejeseket ez a 71 éves háborús veterán a Battlefield 2042-ben

|

Úgy néz ki, hogy a terepen szerzett tapasztalatot a játékban is kamatoztatni tudja.

Hirdetés

Bár a koncepció kezdetben egészen izgalmasnak tűnt, a megjelenésekor leginkább egy félkész játék hatását keltette a Battlefield 2042, amihez bár több jelentős frissítés is érkezett, ezek már kevésnek bizonyultak ahhoz, hogy pozitívan emlékezzünk a DICE 2021-es lövöldéjére - előfordul, hogy lendületet kap, ám ez nem tart ki sokáig.

Remélhetőleg egy a neten keringő rövid videó segít majd abban, hogy egy pillanatra megfeledkezzünk a játék által keltett összes csalódásról, és jót mosolyogjunk azon a tiszteletre méltó 71 éves háborús veteránon, aki sorjában osztogatja a fejlövéseket a Battlefield 2042 szerverein.

Már önmagában is érdekes lehet egy korosabb embert játék közben figyelni, de arra még mi sem számítottunk, amit a nemes egyszerűséggel Grndpagaming névre keresztelt tartalomgyártónál láttunk. A 71 éves férfi az utóbbi időben a kiemelkedő mesterlövész skilljeivel került a figyelem középpontjába, melyeknek gyakorlása közben még attól sem riad vissza, hogy hasznos tanácsokat osztogasson azoknak, akik szeretnék megtanulni, hogyan is kell igazán hatékonyan sniperkedni.

Hirdetés

Az életrajzából egyébként kiderült, hogy 20 évig volt tengerészbúvár, illetve a vietnámi és az öbölháborúban is aktívan részt vett, ahol elsajátított egy-két dolgot, amit aztán a játékban is kamatoztatni tudott. Grndpagaming az utóbbi időben olyannyira felkapottá vált, hogy klipjeinek egyike még a Battlefield csapatához is eljutott, akik egy Twitter/X bejegyzésben osztották újra a virálissá videót.

Grndpagaming leginkább a YouTube-on aktív, de szinte minden egyéb közösségi platformon is megtalálható, amiket itt találhattok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)