Hirdetés

Egyórás videóval ünnepli Zsozeatya, hogy 10 éves lett a csatornája

|

A nemes alkalom előtt egy közel egyórás visszatekintő videóval tiszteleg.

Hirdetés

Nemrégiben számoltunk be nektek arról, hogy 10 éves lett a TheVR, amit egy dokumentumfilmmel ünnepelnek. A srácok mostanra hazánk egyik legismertebb tartalomgyártó csapatává nőtték ki magukat, amit a számok is visszaigazolnak. Bár az ő visszatekintőjükre még várnunk kell pár napot, addig is egy új tagot üdvözölhetünk az ünnepeltek körében, méghozzá Zsozeatya személyében.

Minden bizonnyal a legtöbbetek már valamilyen formában belefutott Zsoze munkásságába, aki 10 éves youtuberi működése alatt közel 650 ezer feliratkozót gyűjtött magának YouTube-on, de más platformokon is sokáig jelen volt. A sokszor teljesen elborult videós tartalmakon túl pár évvel ezelőtt piacra dobta saját, kezdetben energiaitalos, majd később üdítőkre specializálódott NBER márkáját, illetve bárt nyitott Budapesten.

Hirdetés

A nemes évforduló kapcsán egy közel egy órás visszatekintő videóval jelentkezett, amiben egészen gyerekkorától kezdve mesél az életéről, míg el nem jutunk egészen 2013. szeptember 27-hez, amikor hivatalosan is útnak indította a YouTube csatornáját. A nosztalgiással túlfűtött videóban természetesen megvannak a szokásos zsozés momentumok is, de ezek mellett számos érdekességet is megtudhattok róla, így ha kicsit is érdeklődtök iránta, akkor mindenképp érdemes csekkolnotok.

Mi innen is szeretnék gratulálni Zsozenak, mind az évfordulóhoz, mind az eddigi sikerekhez, hasonló jókat a következő évekre is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)