Hirdetés

Egyre inkább kétséges, hogy elkészül-e a Tomb Raider film folytatása

|

Helyzetjelentést kaptunk az Alicia Vikander nevével fémjelzett Tomb Raider adaptáció kapcsán.

Hirdetés

Megosztotta a rajongókat és a kritikusokat a 2018-as Tomb Raider film, amelyben már nem Angelina Jolie kalandozott, hanem a Crystal Dynamics rebootolt játékaiban látotthoz hasonlóan egy fiatalabb Lara Croftot követhettünk figyelemmel, méghozzá az Oscar-díjas Alicia Vikander alakításában.

A 94 millió dolláros büdzséből készült alkotás közel 275 milliót hozott globálisan, ami nem kiugró, de nem is szörnyű teljesítmény, így a Warner Bros. és az MGM nyitottak voltak a folytatásra.

Hirdetés

Úgy tervezték, hogy 2021 márciusában már a mozikba kerül a második rész, ám először a koronavírus-járvány szólt közbe, majd időközben az Amazon felvásárolta az MGM-et, ami szintén megkavarta a dolgokat. Vikander két éve még abban reménykedett, hogy már rég elkezdik a forgatást, a legújabb, Entertainment Weekly-nek adott nyilatkozata alapján viszont ő is ugyanannyira homályban tapogatózik, mint a rajongók: 

"Az MGM és az Amazon üzlete miatt fogalmam sincs. Most ez egyfajta politika. Azt hiszem, Misha [Green] és én már készen álltunk, így őszintén szólva ez valaki mástól függ."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Míg az első filmet Roar Uthaug (Hideg préda) rendezte, addig a folytatásra Misha Green írt alá, aki egyúttal a forgatókönyvírói feladatokat is magára vállalta. Green korábban a Lovecraft Country tévésorozat írója, vezető producere és showrunnere volt, valamint olyan szériákon dolgozott többek között, mint az Underground, a Spartacus - Vér és homok, a Hősök és a Kemény motorosok, de rendezői tapasztalata még nincs egy Lovecraft Country epizódot leszámítva. Vikander azonban bízik benne, aminek hangot is adott: 

"Izgatottan várom, hogy megmutassam a világnak [Green vízióját]. Imádom, amit a Lovecraft Countryval művelt."

Hogy a Tomb Raider 2 filmből mikor lesz valami, azt senki sem tudja, mindazonáltal fellendülőben vannak a videojátékos filmek és sorozatok, szóval van ok reménykedni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)