Hirdetés

Együtt éneklik a Super Mario Bros: A film sztárjai a játék legendás zenéjét

|

Még a játék alkotója, Shigeru Miyamoto is kivette a részét az a capellázásból.

Hirdetés

Az éppen futó The Last of Us sorozat feltámasztotta bennünk a reményt, hogy igenis lehet épkézláb adaptációt készíteni egy videojátékból, így az ilyenkor szokásosnál egy hangyányival optimistábban várjuk a Super Mario Bros: A film április 6-i premierjét, ami segíthet végre kiheverni az 1993-as próbálkozás okozta, generációkon átívelő traumát.

A premierhez közeledve gőzerővel dübörög a Universal Studios és az Illumination gondozásában készült produkció reklámkampánya, melynek részeként most egy kifejezetten érdekes adaptációban hallhatjuk az eredeti Super Mario Bros. legendás zenéjét.

Hirdetés

Jimmy Fallon műsorában ugyanis egy a capella előadásként dolgozták fel Koji Kondo szerzeményét, amelyben a film eredeti szinkronjának sztárjai szólaltatják meg a különböző hangokat, egy lendületes, témába vágó animációval kísérve. Szerintünk a Bowsert alakító Jack Black egyértelműen ellopta a showt, a legnagyobb meglepetés azonban Shigeru Miyamoto, az egész Mario franchise atyja, aki az utolsó dallamokat vállalta magára.

Fallonék és a stáb tehát egész ügyesen megoldották, hogy miként lehet elénekelni egy szöveg nélküli szerzeményt, mi pedig már csak abban reménykedünk, hogy maga a film is lesz ennyire kreatív. Ha kíváncsi vagy, miként szólalnak meg a Super Mario Bros hősei a magyar szinkronban, ide kattintva láthatod a legfrissebb és egyben utolsó előzetes honosított verzióját.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)