Hirdetés

Ekkor számíthatunk leghamarabb az Arcane második évadára

|

A Tencent egyik eseményén derült ki, hogy mikorra készülhet el a Netflix sikeres animációs sorozatának folytatása.

Hirdetés

Az Arcane első szezonja nemcsak League of Legends adaptációnak lett kiváló, hanem azok számára is abszolút élvezhető és szerethető animációs sorozat volt, akiknek fogalmuk sincs a Riot Games univerzumáról. A széria cliffhangerrel ért véget, így érthető módon mindenki várja, hogy láthassa, hogyan folytatódik a sztori és mi lett a kedvenc karaktereivel, azonban erre még sokat kell várni. 

A Riot Games elnöke, Nicolo Laurent pár hónapja árulta el, hogy miért nem futott még a be folytatás és miért nem fognak elkészülni vele idén: elmondása szerint egyrészt nem számítottak rá, hogy ekkora siker lesz az első évad, így megvárták a reakciókat a második elkezdésével, másrészt pedig a minőségi munkához idő kell, szóval eszük ágában sincs sürgetni a folyamatot. 

Hirdetés

Akkor sajnos nem kerültünk közelebb a premierdátumhoz annál, hogy 2023-ban már esélytelen, most viszont a Tencent (amely a Riot Games anyavállalata) által megrendezett Video V Vision konferencián felbukkant az Arcane is, és a fordítás alapján a kivetítőn megjelent felirat azt hivatott hirdetni, hogy a tervek szerint 2024 telén tér vissza az animációs sorozat. 

A spekulációk szerint egy novemberi dátum lenne a legkézenfekvőbb a második évad netflixes debütálására, mivel az első 2021. november 6-án került fel a streamingszolgáltatásra, valamint ez a premier egybeeshet a League of Legends 15. születésnapjával (2009. október 27-én jelent meg), szóval stílusos lenne egy ilyen fontos mérföldkőhöz igazítani az Arcane folytatását. 

Hogy a következő szezon miről fog szólni, az még nem derült ki pontosan, de tavaly év végén az Arcane showrunnerei, Christian Linke és Alex Yee elárulták, hogy jobban feltérképezik Jinx és Ekko kapcsolatát, a középpontban Jinx, Vi és Caitlyn lesznek, valamint számíthatunk flashbackekre is. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)