Hirdetés

Elhunyt a Need for Speed: Carbonban Neville-t alakító színész, Chris Gauthier

|

A Smallville és az Egyszer volt, hol nem volt sorozatokból is ismerhettétek őt.

Hirdetés

Chris Gauthier temérdek filmben és tévésorozatban szerepelt, többek között olyan mozikban, mint a Watchmen, a Freddy vs. Jason vagy a 40 nap és 40 éjszaka, televíziós fronton pedig például az Egyszer volt, hol nem volt című szériában ő játszotta el Hook kapitány csatlósát, Mr. Smee-t, a Superman fiatalkorát feldolgozó Smallville-ben pedig ugyancsak láthattuk őt. 

A gamerek azonban leginkább a Need for Speed: Carbon miatt emlékezhetnek rá, a játékban ő keltette életre a Neville nevezetű karaktert. Sajnos Gauthier filmográfiája már nem fog bővülni, nemrég érkezett ugyanis a hír, hogy a 49 éves színész elhunyt.

Hirdetés

Halálának pontos okát nem hozták nyilvánosságra, mindössze annyit lehet tudni, hogy Chris Gauthier egy rövid lefolyású betegséget követően hagyott itt bennünket. Nyugodjék békében! 

Ha esetleg nem emlékeznétek Neville-re, akkor érdemes megnézni az alábbi rövidke videót, és egyből felszínre fognak törni az emlékek. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)