Hirdetés

Elhunyt a Resident Evil Village vámpírját alakító színésznő

|

Jeanette Maus mindösszesen 39 éves volt, a Capcom búcsúzik.

Hirdetés

Jeanette Maus neve valószínűleg nem mond sokat a magyar filmkedvelőknek, hiszen olyan kevésbé ismert alkotásokban játszott, mint az Édesnégyes és a Charm City királyai, viszont emellett szinkronizált is, legutóbbi munkáját pedig valószínűleg már mindenki ismeri, aki követi a Resident Evil franchise-t.

Maus ugyanis a széria legújabb részében, a Resident Evil Village-ben megformált több karaktert, köztük a boszorkányokat is. 

Sajnos most mégis szomorúság vegyül a játék iránti várakozásba, ugyanis az oktatóként is tevékenykedő színésznő 39 éves korában elhunyt.

Hirdetés

A vőlegénye erősítette meg a hírt, és elmondta, hogy párja nyolc hónapig küzdött a vastagbélrákkal, és bár keményen küzdött, végül alulmaradt a harcban.

Nem csupán családja, ismerősei, diákjai és kollégái, de a Resident Evil Village fejlesztőcsapata is gyászolja a tragikusan fiatalon elhunyt színésznőt.

Nyugodjék békében!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)