Hirdetés

Elhunyt Annie Wersching, a The Last of Us és a Star Trek: Picard színésznője

|

A The Last of Us-t rendező Neil Druckmann osztotta meg a hírt, hogy drága barátja, a 45 éves Annie Wersching a közelmúltban életét vesztette.

Hirdetés

A rákkal vívott hosszantartó küzdelem után a napokban elhunyt Annie Wersching színésznő. 2020-ban diagnosztizálták, de ez nem akadályozta meg abban, hogy folytassa a munkát.

A játékosok az arcát kevésbé ismerhetik, hangját viszont annál inkább: ő alakította a 2013-ban megjelent The Last of Usban és a 2022-ben kiadott remake-ben Tesst, Joel párját, akinek a játék elején kiemelt szerepe van. Halálának hírét Neil Druckmann, a játék rendezője is megosztotta.

Hirdetés

Wersching emellett látható volt még a 24-ben, mint Renee Walker, Leslie Deanként a Marvel's Runawaysben, de játszott a Star Trek: Picardban is. 

Férje, a szintén színészként dolgozó Stephen Full a következőképpen búcsúztatta:

"Ennek a családnak a lelkében ma egy üreges lyuk tátong. De ő meghagyta nekünk az eszközöket, hogy betöltsük. A legegyszerűbb pillanatokban is megtalálta a csodát. Nem volt szüksége zenére a tánchoz. Megtanított minket arra, ne várjunk, hogy a kaland megtaláljon. »Menjetek és találjátok meg. Mindenhol ott van«."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)