Hirdetés

Elhunyt James McCaffrey, Max Payne szinkronhangja

|

A színész, akit utoljára az Alan Wake 2-ben hallhattunk, 65 éves korában halt meg.

Hirdetés

Több mint 30 éve dolgozott filmeken és sorozatokon, például a Ments meg! sorozatban is fontos szerepet játszott, valamint a Szex és New Yorkban és a Jessica Jonesban is feltűnt James McCaffrey, ám a játékosok inkább a Remedy Entertainment játékaiban hallható alakításai miatt ismerhetik. 

Ő volt az, aki 2001-ben Max Payne-t megszólaltatta. Ugyan Sam Lake adta a karakter arcát, az ő erős finn akcentusa és színészi tapasztalatának hiánya miatt az alakításhoz inkább egy profit kértek fel, aki aztán visszatért a Max Payne 2-ben, valamint a Max Payne 3-ban is, utóbbiban már a mozgás rögzítésében is ő segédkezett.

Hirdetés

Mi több, a Remedy más játékain is dolgozott: Alex Casey-t alakította az Alan Wake-ekben, de szerepelt a Controlban is. Emellett a 2008-as Alone in the Darkhoz is hozzájárult, abban a főszereplő Edward Carnbynek kölcsönözte hangját.

Halálát daganatos megbetegedés okozta, pontosabban mielóma multiplex. 65 éves volt.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)