Hirdetés

Elite: Dangerous - megmentették a galaxis peremén ragadt játékost

|

A három hónapja a semmi szélén sodródó játékos megmentéséhez egy teljes mentőcsapat kellett, de végül sikerrel jártak.

Hirdetés

Mi is megírtuk hogy a galaxis határán kívül lévő nagy semmiben ragadt egy játékos, mikor rekordot akart beállítani azzal, hogy a legmesszeb kerül a játék Sol nevű Naprendszerétől.

Hirdetés

Végül megmentésére expedíció szerveződött és az ilyen esetekre szakosodott Fuel Rats nevű csapat a hétvégén elérte a pórul járt felfedezőt. Deluvian parancsnok már három hónapja sodródott 141 fényévnyire a játékosok által használt galaxistól.

Ez a sodródás sem volt teljesen izgalommentes, ugyanis a hajó csak akkor nem fogyasztott üzemanyagot, ha a játékos nem volt bejelentkezve, ahhoz azonban, hogy a mentőcsapat lássa a helyzetét időnként életjeleket kellett adjon magáról. Szerencsére a számítások jól jöttek ki és a megmenők üzemanyag-készleteinek feltöltése után visszajuttatták a legközelebbi csillaghoz. Itt nézhetitek meg a menekvés pillanatát:

A felvételen hallható a pilóta megkönnyebbülése, amint megmentői elérik és megkezdik az üzemanyag feltöltését.

Ti szorultatok már mások segítségére valamilyen játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)