Hirdetés

Előkerült a Mortal Kombat film hivatalos logója

|

Az érkező Mortal Kombat rebootról még mindig nagyon keveset tudunk, így már az ilyen apróságoknak is nagyon örülünk.

Hirdetés

A Mortal Kombat az egyik legismertebb és legsikeresebb videojáték-sorozat. A verekedős műfaj létezése óta milliókat szegez a képernyők elé, így a filmipar sem akarja elereszteni a franchise-ban rejlő potenciált, és a klasszikus filmek a maguk egyszerű módján kultikusnak is mondhatóak. A Warner Bros. egy kört biztosan ad a Mortal Kombatnak, de a készülő filmről alig tudunk valamit.

A nagy titkolózásban nem csoda, hogy a rajongók minden apró információmorzsára ráugranak, így nagy izgalom követte a főszereplő, Lewis Tan legutóbb Twitter posztját is. A színész megkaparintotta a film hivatalos logóját, és közzétette azt személyes profilján.

Hirdetés

A több mint 7000 komment nagyon szépen jelzi, hogy bizony nagy az pörgés a reboot körül.

A film valamikor 2021-ben jelenik meg, és a Warner új stratégiájának értelmében azonnal fel is kerül majd az HBO Max streaming szolgáltatóra, ezzel együtt természetesen a mozikba is érkezik majd, de egyelőre még semmi többen nem tudunk róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)