Hirdetés

Élőszereplős film vagy sorozat készül a Cyberpunk 2077 alapján

|

A CD Projekt RED egy tapasztalt stúdióval dolgozik együtt az adaptáción.

Hirdetés

Kellemetlen volt a Cyberpunk 2077 három évvel ezelőtti indulása, azóta viszont a CD Projekt RED megismételte a No Man's Sky esetét, vagyis - rengeteg frissítéssel és a Phantom Liberty kiegészítővel - annyira visszaszerezte a játékosok bizalmát, hogy erre már építkezhet a jövőben. Vannak is a vállalatnak tervei: bár jelenleg a következő The Witcher-játékra koncentrálnak, azt már korábban világossá tették, hogy terveznek folytatást a Cyberpunk 2077-hez

A prioritási sorrendet és a fejlesztési időket figyelembe véve azonban nagy esély van rá, hogy azt az élőszereplős feldolgozást előbb megkapjuk, amit a CD Projekt RED most jelentett be. 

Hirdetés

A CDPR információi szerint egy a Cyberpunk 2077 világában játszódó, élőszereplős projekt is készül a háttérben. Az Anonymous Contenttel együtt dolgoznak rajta, amely többek között olyan világhírű sorozatokat jegyez, mint a True Detective és a Mr. Robot, valamint olyan díjnyertes filmek köthetőek hozzá, mint A visszatérő és a Spotlight - Egy nyomozás részletei.

Az Anonymous Content televíziós részlegének vezetője, Garrett Kemble, a fejlesztési igazgató, Ryan Schwartz és David Levine kreatív igazgató is tagja annak a csapatnak, amely producerként felügyeli a projekt készülését, és már el is kezdtek forgatókönyvírót keresni hozzá. Az AC Studios a Cyberpunk 2077 kreatív csapatával szoros együttműködésben fejleszti majd a koncepciót. Egyelőre nem tudni, hogy sorozat vagy film lesz-e belőle, de a televíziós részleg főnökének bevonása előbbire utal. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)