Hirdetés

Élőszereplős The Witcher előzménysorozatot készít a Netflix

|

1200 évet repülünk vissza az időben Ríviai Geralt kalandjaihoz képest az új The Witcher spin-off sorozatban.

Hirdetés

A Netflix bejelentette, hogy elkezdtek dolgozni egy összesen hat epizódot felölelő The Witcher (Vaják) spin-off sorozaton. A szériáért ugyanaz a Lauren Schmidt Hissrich felel, aki az eredeti The Witcher sorozat esetében is a showrunneri pozíciót tölti be, a forgatókönyvet pedig Declan de Barra írja. A Vaják regények szerzője, Andrzej Sapkowski kreatív tanácsadóként vesz részt a munkában.

Hirdetés

A hivatalos közlemény alapján mintegy 1200 évvel Ríviai Geralt történeteit megelőző eseményeket tár majd fel a spin-off széria, egy olyan korba teszünk kirándulást, mely során a szörnyek, tündék és emberek világa egyesült (ez gyakorlatilag a Szférák Együttállása), és felbukkant a legelső vaják. Immár az előzménysorozat címe is ismert: The Witcher: Blood Origin néven lesz majd érdemes keresni a Netflix kínálatában, arról viszont egyelőre nem esett szó, hogy ez egészen pontosan mikorra is várható.

Declan de Barra a következőket mondta el a készülő sorozatról: 

"Egész életemben rajongója voltam a fantasy műfajnak, itt több mint izgatott vagyok azért, hogy én mesélhetem el a The Witcher: Blood Origin történetét. Mióta olvastam az első Vaják könyvet, ott motoszkált bennem a kérdés, miszerint milyen lehetett a tündék világa az emberek kataklizmikus érkezése előtt. Mindig lenyűgözött a civilizációk felemelkedése és bukása, az, hogy a tudomány, a felfedezés és a kultúra hogyan virágzott közvetlenül a bukás előtt. Milyen hatalmas mennyiségű tudás veszett el örökre ezekben az időszakokban, gyakran a történelem átírásával párhuzamosan. Így csak töredékei maradtak hátra ezeknek a civilizációknak. A The Witcher: Blood Origin a tündék történetét meséli el még bukásuk előtt, és ami még ennél is fontosabb, felfedi a rég elfeledett legelső vaják eredetét."

Azt sem szabad egyébként elfelejteni, hogy The Witcher: Nightmare of the Wolf címmel egy animációs film is készül a streaming szolgáltatónál, szóval a Netflix tényleg megpróbálja minden fronton hasznosítani az adaptációs jogokat.

Ti örültök, hogy a The Witcher második évada mellett egy spin-off sorozatot is készít a Netflix?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)