Hirdetés

Előzetest kapott a Netflix Onimusha-adaptációja

|

A legendás Capcom-játéksorozat egy anime formájában jelenik meg újra még idén.

Hirdetés

A Netflix megpróbált pár népszerű, és kevésbé népszerű játékból is adaptációkat gyártani, nem annyi sikerrel, mint amennyinek már örülni lehetne. A próbálkozások sorához hamarosan az Onimusha is csatlakozik, ami egyébként a Capcom egyik legendás akciójáték-sorozata.

Nyugaton nem lett annyira népszerű, mint mondjuk a Monster Hunter vagy a Street Fighter franchise, de a japán történelem egyes pontjainak fantasyba áztatott feldolgozása nyert magának néhány lelkes rajongót.

Hirdetés

A legutóbbi Onimusha játék 2018-ban jelent meg, és az is csak egy remaster volt, így az említett tábor már alaposan kiéhezett bármire, ami a szériával kapcsolatos. Hamarosan a Netflix próbálja majd kárpótolni őket egy animációs sorozattal, aminek karaktereit 3D-s modellek keltik életre. A háttereket tradicionális, kézzel rajzolt technikával építették fel a stúdió művészei.

A sorozat november 2-án válik majd elérhetővé a streaming szolgáltatón.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)