Hirdetés

Ennél jobban nem is ünnepelhetjük meg a Resident Evil 25. szülinapját

|

Úgy hallgassátok ezt a Resident Evil podcastet, mintha csak ma készült volna. Nem ma készült.

Hirdetés

Bevallom, kicsit szégyellem is magam, hogy a GameStar felkent Resident Evil rajongójaként egy 25. évfordulón egész nap csöndben voltam. Ez így nem mehet, nem helyes. De mit is tehettem volna, amikor Paca fiatalos lendülettel beelőzött, és megírta nektek a negyed évszázados horror-széria teljes történetét, amit egyébként mindenképpen érdemes elolvasni azoknak is, akik csak most ismerkednek a sorozattal, de az sem kizárt, hogy a veteránoknak is tartogat érdekességeket. És persze videó is készült az írás alapján, ha esetleg gyűlölitek a betűt, akkor vizuálisan kényeztetve adjuk át a tudást a Capcom egyik legnépszerűbb szériája kapcsán.

Hirdetés

Mit tehetnék mégis én ehhez hozzá? Nos, marad az újrahasznosítás, egy különösen kellemes beszélgetés Stöki és Grath társaságában a Checkpoint műsorában, amely a Resident Evil széria történelméről, játékairól, élményéről, korszakalkotó jelenségéről, kulturális hatásáról és vadhajtásairól is szólt kicsit, én pedig elhápoghattam, mit is jelentett számomra ez az élmény, amely a mai napig meghatározza kötődésemet a műfajhoz, sőt, eleve a videojátékok világához. Örök szerelem ez, remélem érzitek rajtam a beszélgetés közben is. 

Boldog szülinapot, Resident Evil, 25 éve vagyok őszinte híved!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)