Hirdetés

Épp csak vízvezeték-szerelés nincs a Super Nintendo World élményparkban

|

Jövő év elején nyílik meg a második Super Nintendo World, ami a Nintendo-rajongóknak óriási élmény lehet.

Hirdetés

Nem mintha bármikor úgy tűnt volna, hogy kezd veszíteni népszerűségéből a Nintendo legfontosabb, legismertebb karaktere, Mario, de a kiadó most úgy érezte, minden fronton ki kell szolgálnia a rajongókat. Áprilisban érkezik a Super Mario Bros. film, tele mindenféle utalásokkal, amik miatt már eleve örömmel ülhet be rá minden fan, de még jobb élményt nyújthat nekik a Super Nintendo World, egy tematikus élménypark, mely - ellentétben azzal, amit a neve sugall - csak egy Nintendo-világba, a Gombakirályságba invitál minket.

2021-ben nyílt meg az első park Japánban, és 2023. február 17-én lehet először belépni a Universal Studios Hollywoodban található másába, viszont lesznek hiányosságok az eredetihez képest.

Hirdetés

Az élményparkban Mario Kartozhatunk egy AR-szimulátorban, beülhetünk egy tematikus kávézóba, exkluzív ajándéktárgyakat vásárolhatunk, ugrándozva ütögethetünk kérdőjeles kockákat, és mindenféle interaktív kalandokban és kihívásokban vehetünk részt, amikből az alábbi videó ad ízelítőt. A Japánban megtalálható Yoshi's Adventure attrakciót viszont nem vették át, állítólag helyhiány miatt.

A harmadik Super Nintendo World 2025-ben nyílhat meg Orlandóban, két év múlva pedig egy Donkey Kongos területtel bővítik az eredeti, japán parkot.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)