Hirdetés

Érdekes titkot rejt a Call of Duty: Modern Warfare új pályája

|

Pár egyszerű lépésben patkányokat is lehet idézni a Call of Duty: Modern Warfare Chesire Park játékterén.

Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare tegnap kiadott frissítése ugyan megint nem volt kicsi, de legalább látványos változásokat, hasznos újításokat hozott az új tartalmak mellett. Na, a Chesire Parkon található easter egg nem ezek egyike, és nincs is értelme meccs közben előhívni.

Hirdetés

Egy seregnyi felrobbanó patkányt idézhetünk meg, amennyiben szétlőjük a pályán véletlenszerűen felbukkanó öt egérfogót, elvisszük az utolsó helyén megjelenő sajtszeletet, megkeressük a sajtkorong maradékát, majd letesszük azt a középen található, a hamelni patkányfogót (The Pied Piper) ábrázoló szobor mellé. Ennek hatására buborékok törnek elő a szobor furulyájából, megjelennek a patkányok, és... a többit nézzétek meg videón.

Köszönjük az Infinity Wardnál dolgozó illetékesnek, hogy időt és energiát szánt erre, most már nem tudunk ugyanúgy nézni a felrobbanó patkányok nélküli játékokra, mint eddig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)