Hirdetés

Érthetetlen: készülhetett volna egy Mortal Kombat vs. DC film, de a Warner nem kért belőle

|

A Warner Bros. két nagy IP-je találkozhatott volna egy crossoverben.

Hirdetés

Általános vélekedés a szuperhőstartalmak rajongóinak körében, hogy míg a Marvel az élőszereplős filmek, addig a DC az animációs projektek terén combosabb, és az HBO Maxon valóban számos izgalmas egész estés rajzfilmet találhatunk ennek bizonyítékaként (legutóbb például a Szuperhősök légiója került fel, bár az pont nem az erősebb darabok sorát erősíti). 

A James Gunn és Peter Safran által felügyelt DC Studios ráadásul minden korábbinál virágzóbb filmes univerzumot hozhat össze a következő években, amiben szintén fontos szerep jut majd az animációs projekteknek, hiszen rögtön egy ilyen sorozattal (Creature Commandos) indul a DCU. 

A DC mellett a Mortal Kombat is fontos brand a Warner Bros. számára, amelynek zászlóshajója a NetherRealm Studios játékszériája, de ugyanúgy készül belőle filmváltozat (a 2021-es mozi folytatása már készül) és animációs alkotás is (elég csak a Johnny Cage spin-offra gondolni).

Hirdetés

A világhálón előfordulnak rajongói elképzelések a két franchise összeborulására, de hivatalosan még semmi hasonlóról nem tett említést a kiadó, és nem véletlenül. Jeremy Adams író, aki számos DC- és Mortal Kombat projektet jegyez, belsős infót árult el egy lehetséges crossoverről a ComicBook.com-nak

"Én csökkenteném az elvárásokat. Nem tudom, hogy terveznek-e még valamit. Azt tudom, hogy nemrég felvetettük ezt, de visszautasították. Fogalmam sincs, hogy valaha is fognak-e még többet csinálni. Remélem, hogy igen, és remélem, hogy hívnak, hogy vegyek részt benne. Az nagyszerű lenne, mert nagyon szeretem. De nem tudom. Szerintem nagyon király lenne. Hidd el, nagyon szeretnék látni egy DC vs. Mortal Kombatot. Szuper lenne."

És nem is ez lenne az első alkalom, hogy összeboronálják a két világot, hiszen a 2008-as Mortal Kombat vs. DC Universe videojáték ezt már megtette (és a sztorija sem volt rossz), miképpen az Injustice játékokban is előfordultak Mortal Kombat cameók, vagyis kameók. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)