Hirdetés

És azt tudod, hogy nem jól ejted ki Pokimane nevét?

|

Nem most először beszél arról a híres streamer, hogy a világon mindenki rosszul ejti ki a nevét. Egy dolog miatt azonban még örül is neki.

Hirdetés

Imane Anys, ismertebb nevén Pokimane ma már annyira ismert streamer, hogy legfeljebb azok kérdezgetik fennhangon kommentszekciókban, hogy "És ez ki?", akik úgy próbálnak felsőbbrendűség érzésével keverve egyediek lenni, hogy valamit nem ismernek.

A 27 éves Twitch-celeb ennek okán rendszeresen feltűnik más műsorokban is, most éppen Wired The Web's Most Searched Questions című sorozatának volt a vendége, ahol hírességek szoktak olyan kérdésekre egyenesen válaszolni, amiket a leggyakoribb Google keresések dobnak fel - ezek az úgynevezett Autocomplete interjúk, érdemes amúgy fogyasztani őket, jópofa kontent. 

Hirdetés

Itt persze azonnal szóba került, hogy mit is jelent a Pokimane szó, aminek kapcsán a streamer mosolyogva elsztorizta, hogy az ő nevét már a kezdetektől fogva kb. mindenki rosszul ejti.

"Azért ez a nevem, mert nyilvánvalóan a játékról van szó, sokat játszom Pokémonnal. És a nevem 'Imane', szóval ez egy szójátéknak szántam."

Így helyesen Pokimáin lenne a kiejtés, de persze az angol kiejtés miatt Pokimén lett (elnézést a rettenetes fonetikus írásmód miatt, még mindig jobb, mint megpróbálni a poʊkimɑn és poʊkɪmeɪn formátumot), ám ezzel azért kényelmesen együtt tud élni.

"Szóval sosem haragszom az emberekre, ha így ejtik ki, hívjatok, ahogy akartok. Amíg az kedves."

A teljes videót itt tudod megnézni:

Egyáltalán nem ez az első alkalom, hogy Pokimane saját nevéről és annak helyes kiejtéséről beszélt (streamjeiben többször kitért már erre), és korábban Anthony Padillának adott interjúban is azzal viccelődött, hogy azért fogadta el a közönség által ráaggatott kiejtést, hogy ne "kapjon Nintendo pert a nyakára". Fontos és hasznos tudnivalóval lettünk gazdagabbak, mindenki használja e tudást belátása szerint.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)