Hirdetés

Eszközválasztási kisokos, avagy mi kell egy jó videósnak?

|

Mi a megfelelő eszköz egy youtubernek és egy streamernek? A jó kép, hang és a fények titkai. Gery és Kaci eligazít mindenkit!

Hirdetés

A Pólus videósuli eddigi két etapjában arról hallhattunk, hogy hogyan készüljünk fel lelkileg a videós hivatásra, illetve milyen szempontokat figyelembe véve érdemes tematikát választanunk a csatornánkhoz. Ezúttal a szakma kicsit technikaibb oldalával ismerkedhettek meg, ugyanis a mai beszélgetésen arról lesz szó, hogy milyen eszközökre van szüksége annak, aki videózásra adja a fejét.

Hirdetés

Kaci és Gery ma délután 3 órától eszközválasztási gyorstalpalót tart a Pólus Centerben, hogy véletlenül se a recsegős hangminőségen esetleg a szemcsés, homályos képen ússzon el egy videó vagy egy közvetítés. Nem tudjátok, mire van szükségetek, ha épp most kezdtek videózni? Esetleg azt, hogy hol nézelődjetek, ha szintet lépnétek a csatornátokon minőségben? Akkor mindenképp érdemes ma délután kilátogatni a Pólus Centerbe, vagy becsatlakozni az élő közvetítésekbe Twitchen, Facebookon vagy YouTube-on.

A videósuli egészen jövő csütörtökig pörög tovább érdekesebbnél érdekesebb témákkal, holnap például arról hallhattok majd Kovács Zsoltitól, mire kell felkészülni, amikor a videózás hobbiból hivatássá válik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)