Hirdetés

Ettől a Warcraft cosplaytől eldobod az agyad

|

Láttunk már néhány lélegzetelállító jelmezt azt elmúlt időszakban, de ez az ork harcos mindegyiken túltesz.

Hirdetés

Steven K. Smith hónapokkal ezelőtt vágott bele egy életnagyságú ork cosplaybe, aminek az elkészítését lépésről lépésre rögzítette is. Az életnagyságú alatt azt értjük, hogy ő maga teljes egészében elveszik benne.

A projektet most sikerült befejezni, a végeredmény pedig valami elképesztő. Akár egyenesen a Warcraft filmből is érkezhetett volna, olyan részletesen kidolgozott a cucc. A részletes dokumentációt itt találjátok, ha ellesnétek néhány trükköt a következő cosplayhez, mindenképp érdemes belepillantani.

Stevennek nyilván nem ez az első cosplaye, a Facebook oldalán számos egyéb jelmezt is találtok. Ráadásul egyes cuccokat akár meg is vehettek, szóval akkor is érdemes benézni, ha egy cosplay rajongó ismerősnek kerestek szülinapi ajándékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)