Hirdetés

Evakuálni kellett a környéket, mert a gyerekek „Call of Dutysat” játszottak

|

Néhány kölyök elfelejtette hazavinni házi készítésű „Call of Duty bombáját”, amire a szomszédok persze felfigyeltek. Sokan kénytelenek voltak elhagyni otthonaikat.

Hirdetés

Egy bombariadó nem vicc. Nálunk anno jellemzően érettségi idején telefonáltak be a sulival szemben lévő telefonfülkéből, a rendőrségnek pedig muszáj volt átvizsgálnia az épületet, ha vaklármának tűnt, ha nem.

Néhány pennsylvaniai gyerek a kertben játszott „Call of Dutysat”, de házi készítésű, természetesen nem működőképes bombájukat elhagyták. Egy hölgy hajnali három körül találta meg, aki benyitott egy komplexum egyik szobájába, majd félelemtől reszketve visszazárta az ajtót, és mivel fogalma sem volt, hogy mégis mi a bánatos szűzlány lehet az, hívta a hatóságokat, a tűzszerészek pedig ki is űrítették a környéket annak rendje és módja szerint. Ahogy a fenti képen is láthatjátok, a „bomba” maga egy műanyag flakonból, némi szigetelőszalagból, egy alaplapból és néhány kábelből áll. 

Valószínűleg senkit nem fognak bíróság elé állítani, de jó, hogy a tűzszerészek maszkot viselnek, és nem lehetett látni az arcukon a csalódottságot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)