Hirdetés

EVO 2015 - nem találjátok ki, ki öltözött be játékhősnek

|

Nem ritka, hogy egy sztár rajong egy videojátékos karakterért, viszont az már sokkal érdekesebb, ha ezt az érzést cosplaybe önti. Az EVO 2015-ön például egy népszerű színésznő öltözött be kedvencének.

Hirdetés

Ezen a hétvégén tartották meg a verekedős játékok legnagyobb éves versenyét, az Evolution Championship Series-t, avagy röviden csak EVO-t, amelyről természetesen idén sem hiányozhatott a Street Fighter franchise. A közönség soraiban egy hollywoodi színésznő tűnt fel a széria egyik ismert karakterének öltözve.

Az 56. életévét taposó Jamie Lee Curtis olyan filmekben bizonyított már, mint a Két tűz között, a Halloween - A rémület éjszakája, a Szerepcsere, a Hal neve: Wanda és Fészkes fenevadak, de sorozatokban (N.C.I.S., New Girl - Új lány, Scream Queens) is feltűnt már. Ezenkívül valószínűleg jó eséllyel indulna az év anyukája díjért is, hiszen érettségi ajándék címszó alatt elvitte a fiát az EVO 2015-re, ráadásul be is öltözött a Street Fighter egyik harcosának, Vegának. Persze nem csak ő, a buli kedvéért az egész család így tett: 

Curtis egyébként egy interjúban megemlítette, hogy sokkal több Street Fightert játszik, mint amit be merne vallani és a kedvenc karaktere Cammy. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)