Hirdetés

Extra adag popcornnal érdemes készülni a The Last of Us sorozat premierjére

|

A készítők egy kifejezetten hosszú nyitánnyal vágnak bele Joel és Ellie történetébe.

Hirdetés

Az év elején bemutatott Uncharted-film jelezte, hogy a PC után új front nyílik a PlayStation-exkluzívok médiumokon átívelő offenzívájában, most pedig már a következő adaptációt várjuk a The Last of Us januárban érkező sorozatos feldolgozásának képében. Az HBO gondozásában készült produkció nemrég egy sokat eláruló kedvcsinálón mutatta meg magát, s közben arra is fény derült, hogy az alapjául szolgáló játékhoz képest visszavesz majd az erőszakból. Most pedig az jutott a tudomásunkra, hogy milyen hosszú lesz a nyitó epizód.

Ha minden igaz, nem árt majd kényelmes pozícióban és elegendő rágcsával belecsapni a szériába, a DomTheBomb nevű youtuber értesülései szerint ugyanis az első rész 85 perces, vagyis közel másfél órás lesz.

Hirdetés

Ennek alátámasztásául a videós az HBO Latino adatlapját is megosztotta, amelyen ez az információ szerepel.

A január 15-én rajtoló The Last of Us sorozat 9 résszel érkezik, vagyis ha minden epizódot ilyen hosszúra fognának, csaknem 13 órás teljes játékidővel számolhatnánk, ami már közelítene a 15 óra alatt kipörgethető alapanyaghoz. Az persze valószínűbb, hogy az HBO csak a nyitányra ereszti ennyire bő lére a mesélést, utána pedig kisebb léptekkel halad majd előre a történet.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Az eddigiek alapján te mire számítasz a The Last of Us sorozattól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)