Hirdetés

Ez a Diablo IV Lilith cosplay mintha a játékból lépett volna elő

|

A profi cosplayer mindenkit lenyűgözött a Blizzard kollégáitól a rajongókig.

Hirdetés

Cinderys egy francia cosplayer, aki majd' egy évtizede dolgozik már az iparban, tehát nem az otthon talált alapanyagokból szokta összerakni a szereléseit. Az elmúlt években rengeteg blizzardos karaktert elevenített meg a Warcraft univerzumból, de ezúttal Diablo IV-es témát választott.

A művelethez segítséget is kapott: a Blizzard francia ága, valamint a Steel Series annyi erőforrással tolták meg Cinderys projektjét, amennyire csak szüksége volt.

Hirdetés

A lenti jelmez a szabás-varrás, 3D nyomtatás és a sminkmesterség egyvelegének eredménye. Az alkotó minden eszközt felhasznált a tökéletes hatás kedvéért, hiszen nemcsak magának csinálta most ezt az összeállítást, hanem egy blizzardos rendezvényen is meg kellett jelennie vele. Nagyjából egy hónapja volt arra, hogy befejezze a jelmezt és minden mást, az eredmény pedig magáért beszél:

A következő felvétel a Diablo IV francia launch partijáról származik, ahol Cinderys tökéletesen hozta az új játék főgonoszát.

Akit érdekel a Lilith jelmez összeállításának folyamata vagy több munkát is szeretne látni az alkotótól, az nézzen rá Cinderys Instagramjára.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)